Dagboken

Dagbok, ja varför inte. Om man inte har nån direkt att dela sin vardag med mer än sin man så kan det vara skönt att få skriva av sig om inget annat. Den som vill läsa bjuder jag på det.Positiva, negativa, bittra, gnälliga och underbara inlägg. Men det är mina tankar.

tisdag 1 juni 2010

Nu e jag arg!

Igår ringde jag Hyresbostäder och sa att det händer inget med mitt badrum. Bara för att det "brukar" beräkna 8 veckor torktid så ska man väl inte behöva onödigt lidande när det tog 2½ vecka. Han var så förstående, skulle skynda på osv.
Men inget händer.
Just nu e jag så arg så jag skulle kunna kasta ut möbler genom fönstret och vråla, skrika, gråta , slå. Jag är som en ilsk tjur nu. Nu har det gått 5 veckor sen de rev badrummet. Vad är detta?
Jag är verkligen inte mig själv i nuläge, om nån säger nåt ofördelaktigt så åker han på en snyting. Fan för Hyresbostäder......

2 kommentarer:

Linda Horn sa...

Usch, vad jobbigt det låter!!! Jag har bara ett råd: ring, ring, ring..... och tjata öronen av dom! Det är det enda som hjälper! Den som skriker högst får bäst hjälp... tyvärr.

Tänker på dig!

Frideborg sa...

Tack Linda....jag har ringt idag igen. Svaret var "jaha, just det du bodde...nähä...de va du som bodde där...det var en till som dom missat"

Så vi får nog vänta de 8 veckor det skulle dröja om vi haft mycket fukt....men jag hoppas det blir bra hyresavdrag.

Kram