Dagboken

Dagbok, ja varför inte. Om man inte har nån direkt att dela sin vardag med mer än sin man så kan det vara skönt att få skriva av sig om inget annat. Den som vill läsa bjuder jag på det.Positiva, negativa, bittra, gnälliga och underbara inlägg. Men det är mina tankar.

torsdag 17 juni 2010

Nya skor, nytt kakelX i taket.......idag har jag och barnen varit och ätit lunch på "MAX" sem skulle vi köpa shorts och sandaler. Det är inte lätt, mulliga barn, breda fötter,höga vrister.
Jag vet hur det är, särskilt med skor. Jag hittar aldrig nåt, det är att specialbeställa dyra skor eller herr som gäller för min del.Då i sista stund så tog vi "SkoPunkten". Där brukar vi inte hitta nåt alls. Men där fanns ett par i svart och brunt som man kunde knäppa efter foten , och då tänkte jag att jag kan väl med prova, det är sandaler som alla har, utom jag...och min dotter. De passade.....DE PASSADE!!!! Vad gör jag då, jo jag köper en i var färg. 
Så när vi kom hem då var kakel på plats i hela badrummet, nu ska det fogas, rörmokare och målare ska komma. Men jädrans fint blev det!1 kommentar:

Linda Horn sa...

Såååå snyggt det blir!!!! Å så snygga sandaler du hittat!! Skulle jag med vilja ha, men de gör för ont för mig... : (

Kram