Dagboken

Dagbok, ja varför inte. Om man inte har nån direkt att dela sin vardag med mer än sin man så kan det vara skönt att få skriva av sig om inget annat. Den som vill läsa bjuder jag på det.Positiva, negativa, bittra, gnälliga och underbara inlägg. Men det är mina tankar.

fredag 4 juni 2010

8 veckor!

Igår kom golvläggarna till badrummet, de var inte nöjda med fallet till golvbrunn så de var tvugna att lägga lite cement....vilket innebar att det måste torka några dygn.Så i mitten på nästa vecka skulle de lägga golv. Så om man tänker framåt så efter det ska det läggas på lager på väggarna innan kakel sätts på för att skydda mot fukt. Sen ska det torka och om man tänker på att de sa från början så blir det de 8 veckor som sades då. Så glädjen över att torkningen tog 2½ vecka hade jag inte mycket för. Trots ilska så tackar jag för de små glädjeämnen som finns varje dag. 
Att jag har fina friska barn. Jag har en man som älskar mig. Jag har trots allt mat för dan, jag kan skratta och glädjas åt små saker. Jag har kläder, tak över huvudet även om jag inte har toa. Jag lever, här och nu.

1 kommentar:

Linda Horn sa...

Vad trist att ni stöter på problem hela tiden! Hoppas det flyter på bättre sen!!

Kram