Dagboken

Dagbok, ja varför inte. Om man inte har nån direkt att dela sin vardag med mer än sin man så kan det vara skönt att få skriva av sig om inget annat. Den som vill läsa bjuder jag på det.Positiva, negativa, bittra, gnälliga och underbara inlägg. Men det är mina tankar.

måndag 28 juni 2010

IKEA

Igår var vi på IKEA, jag har äntligen fått min man att lätta på sina skattepengar så att vi kunde få nya resårbäddar. Vi var först och tittade runt i olika andra afärrer som hade rea, Sängjätten, MIO mfl. Men valet blev ändå IKEA. Dom är trots allt prisvärda och kvaliteten varierar, men jag tror vi gjorde ett bra köp.
Till den köpte vi en hel madrass 180x200 som formar sig efter kroppen. Min son har en sån och den är bra .

Sen köpte jag en bit tyg som jag ska klä om dotterns stol jag tog efter min mormor.Den är ommålad på benen men behöver lyft av tyg.

Nya mattor x 2 till badrummet. Svarta förstås, men handukar få bli inköpt på annat ställe.

Sist och minst så offrade jag 38:- av mina fickpengar till förvaring av mina scrappprylar som ligger utspritt. Givetvis åt vi på IKEA, deras chokladmousse e som sammet i munnen...yummie...Idag ska kakel rivas i köket. Synd att de inte kunde komma nästa vecka då är vi inte hemma. Men men....

1 kommentar:

Linda Horn sa...

Åh, vad skönt med nya madrasser o resårbottnar..... skulle jag med vilja ha. Men det finns så många hål att stoppa de där skattepengarna i.....

Ha det gott!!