Dagboken

Dagbok, ja varför inte. Om man inte har nån direkt att dela sin vardag med mer än sin man så kan det vara skönt att få skriva av sig om inget annat. Den som vill läsa bjuder jag på det.Positiva, negativa, bittra, gnälliga och underbara inlägg. Men det är mina tankar.

torsdag 27 maj 2010

Idag har dom börjat!

7:45 kom byggbolaget...."hej vi lämnar av lite material så börjar vi efter frukost".
Ok, det var jäkligt lång frukost, klockan 10:00 kom dom tillbaka. Min man kom inte iväg till jobbet idag i Kvarn för han skulle besiktiga bilen och det blev körförbud direkt.En fjäder i vänster fram var trasig, det kunde bli en ordentlig olycka. Så han kom hem och vid 11:00 så bestämde vi att vi åker och handlar och  äter buffeé på asiatiska. Sagt och gjort, och det blev en sväng in på Rusta med.
När vi kom hem såg det ut så här:
Gipsplattor uppsatta, ny cement i golvbrunn och så vill jag visa hur vi haft med toalett. Om vi inte gått ned i tvättstugan har vi fått fylla denna hink för att kunna spola. Slangarna som är kopplade var endast till köket.

Det låg en lapp att det var klart för golvläggaren. Så det ska bli intressant när de kommer......fortsättning följer.1 kommentar:

Linda Horn sa...

Nämen, vad skönt att det äntligen är igång!! Bävar för vårat röj!!! Vi har inte ens planeringen klar, fattar inte hur vi ska få till det...