Dagboken

Dagbok, ja varför inte. Om man inte har nån direkt att dela sin vardag med mer än sin man så kan det vara skönt att få skriva av sig om inget annat. Den som vill läsa bjuder jag på det.Positiva, negativa, bittra, gnälliga och underbara inlägg. Men det är mina tankar.

onsdag 17 februari 2010

Onsdag den 17 februari

Sovmorgon, underbart. Härligt att få gå i morgonrock lite längre. Färgat håret, pysslat lite och varit ute en sväng på byn och lämnat Keno och köpt "TV-guiden".
När jag kom hem hade posten kommet, svar på mitt glutenprov att allt såg normalt ut. Så nu blir det röntgen av tjocktarm. Inget vidare. Men uppenbarligen är nåt fel men vad? Jag vill gråta och skrika, att få vara ifred och bara må bra. Men livet är oförutsägbart och man kan inte göra mer än följa med på vågen. Livet har inte varit rättvist alla gånger så varför ska man få lugnt nu. Bara späda på med mer skit. Just nu så känns det tomt.

1 kommentar:

Linapyssel sa...

Hej Mina Vän!!
Jag känner med dig och önskar att du snart får svar på varför magen inte tickar som den ska. Vill bara skicka den största varmaste kramen till dig från en som förstår när livet kör över en fullständigt. Mina tankar fullda med possitivitet är hos dig!
Kycklingarna är strax på hemgång...har bara lite svåtr att skilljas från godingarna!!
Kram Lina