Dagboken

Dagbok, ja varför inte. Om man inte har nån direkt att dela sin vardag med mer än sin man så kan det vara skönt att få skriva av sig om inget annat. Den som vill läsa bjuder jag på det.Positiva, negativa, bittra, gnälliga och underbara inlägg. Men det är mina tankar.

torsdag 27 oktober 2011

Torsdag kväll....lite om veckan

I tisdags var jag ledig. Då bestämde jag mig att jag skulle göra mig fin inför kvällens konsert.

Jag var och klippte av mig mitt långa hår. Det har gått ända ned till BH kanten, en arbetskamrat toppade det men jag var inte färdig. Så nu bar det av mot stan och frissan. Jag blev jättenöjd för det blev precis som jag tänkt.
19.30 började konserten....
Vilken konsert!!!!
Det var det bästa jag varit på. Halv elva slutade det och jag är så imponerad. Det fanns inget under hela föreställningen som var tråkigt. Min dotter som sjöng med i kören sa "mamma, jag ville inte det skulle ta slut".
De sålde pins som ser ut som stjärnan på bilden, jag har en på min jacka nu.
Artister var bl.a. Triple & Touch , The Moniker, The Real Group och många fler. Min man tyckte det var lika bra som jag.
Det var skönt att ha sovmorgon sen dan efter, gå en härlig höstpromenad med Bianca.

Sen var det kurs i ekonomi innan jobbet. En aha upplevelse för mig då jag sköter mycket av inköp och ekonomi på jobbet.
Idag har jag och dottern shoppat lite. Panduro har fått besök, var tvungen att shoppa för ett presentkort jag fått på 200:- , det bara vissla till så var dom slut. Ett besök på Kapp Ahl, men det blev bara nya trosor för min del. Men dottern hittade byxor och blus.
Så imorgon är det jobbhelg. Det börjar med medarbetarsamtal med chefen. Aldrig kul, men skönt om det blir gjort.
Nu väntar TV-soffan och lite  pyssel.

1 kommentar:

Min egen hälsoresa sa...

Jadu, klippa mig skulle jag också behöva. Håret går långt ner på ryggen och det enda som funkar är hästsvans. Problemet är att det är så bekvämt när man ska simma och träna mycket. Så det får bli en belöning att se fram mot om/när jag går ner i vikt.

Hoppas att det var lite rea på Panduro för då kanske Ni ändå fick ihop lite kul scrapgrejor.

KRAM och ha en bra vecka!