Dagboken

Dagbok, ja varför inte. Om man inte har nån direkt att dela sin vardag med mer än sin man så kan det vara skönt att få skriva av sig om inget annat. Den som vill läsa bjuder jag på det.Positiva, negativa, bittra, gnälliga och underbara inlägg. Men det är mina tankar.

måndag 3 oktober 2011

Skillnaden märks!

Från 100% till 90% och tillbaka efter 1 år till 100%. 18 timmar på fem veckors schema. Ja det märks. Från att kunna glassa in på jobbet klockan 14 och ta emot barnen så är man nu piskad att infinna sig senast klockan 12 för att sitta av tiden fram tills barnen kommer. 
Men det är sjukt att lönen ska vara så dålig för att ta hand om människor. Att bli tvingad att jobba heltid för att pengarna inte går runt. 
Men jag ska inte klaga (fast jag gör det nu) jag har ett jobb. Jag har fina arbetskamrater. Barnen vi tar hand om är barn med speciella behov. Jag undrar ibland vad gör jag där, men oftast åker jag hem ganska nöjd med min dag.

1 kommentar:

Min egen hälsoresa sa...

Jag tror att i slutändan mår du nog bättre av att arbeta med människor än bara med ren administration som jag gjort. Det är rätt själsdödande. Och visst borde det vara hög lön för alla Er själar som ger så mycket välmående åt andra. Taktil massage som du skrev om verkar spännande. Läste en annons på anslagstavlan på Ludvika lasarett om det. Lät bra att det sätter igång vätskedrivande också för det behöver jag. Kram och ha en bra jobbhelg!