Dagboken

Dagbok, ja varför inte. Om man inte har nån direkt att dela sin vardag med mer än sin man så kan det vara skönt att få skriva av sig om inget annat. Den som vill läsa bjuder jag på det.Positiva, negativa, bittra, gnälliga och underbara inlägg. Men det är mina tankar.

onsdag 28 december 2011

Julen är över...................

Julen kom och försvann obemärkt nästan. Likaså min födelsedag som är samma dag. 
Alla var nöjda med sina klappar. Känns skönt. Nu har jag en vecka ledigt där jag både kan slappa och göra sånt jag inte hinner eller orkar annars. 
Imorgon ska vi på bio, en ganska ovanlig del i  vårt liv. Min kära man och son ska gå på Tintin och jag och Lilly ska se Breaking down. Vi ska ha allt, popcorn o läsk till. Ska bli mysigt. Skönast är att få vara ledig tills måndag för barnens skull. Nästa ledighet tar jag till sportlovet vecka 8.
Igår var jag med dottern på Rea, hon fick sina svarta jeans, två par till och med...hade sån himla tur på de 2 paren stod det 99:- alla de andra 199:-  säkert felmärkt men vi tog dom. Jag utnyttjade ett presentkort på B´Chic + att jag köpte mig en stor röd handväska.  Ja det var en toppendag. 
Idag blir en annan höjdpunkt. Lutfisk. Längtar.

1 kommentar:

SusanLotus sa...

Låter som en perfekt mellandag!
Bio, shopping och lugn och ro... Men låt mig slippa lutfisken! ;)
Kram på dig!