Dagboken

Dagbok, ja varför inte. Om man inte har nån direkt att dela sin vardag med mer än sin man så kan det vara skönt att få skriva av sig om inget annat. Den som vill läsa bjuder jag på det.Positiva, negativa, bittra, gnälliga och underbara inlägg. Men det är mina tankar.

torsdag 2 september 2010

En rökfri vecka !

Jag ljuger om jag säger att det gått bra 100%, men nästan. 1 vecka har gått sen vi startade vår kur med plåster och diverse hjälpmedel.  Jag är tacksam att det finns alla hjälpmedel, så abstinens har inte funnits , men däremot längtan att hålla denna "vän" mellan två fingrar. 
Vi har ju försökt ett antal gånger att sluta, men då tvärt. Det funkar inte. Sen så blir det väl viljan som styr lite med. Nu är en eventuell operation på G för att rätta till felet i magen och då ska man ha ha varit rökfri minst 2 veckor innan så det sporrar med att veta om de kraven. Ska till doktorn imorgon och se vad de säger.
Jag är i vilket fall glad för varje rökfri dag. Tar en dag i taget. Plus att inte ta till annat som att stoppa onyttigt i munnen stup i kvarten.....(det räcker en gång i timmen  :)  )
Hahaha....

2 kommentarer:

Linda Horn sa...

Hejja, ghejja, hejja!!! Du klarar det!!!

Linapyssel sa...

Hej Marina!!
Jag tänker mycket på dig och undrar hur allt går med Bianca...sen ska jag berömma dig massor för att du slutat röka trots att det är kämpigt!! Jag tycker att du är jätte duktig och jag beundrar dig. Hoppas också att du får göra operationen så det onda i magen försvinner.
Jag hålller alla mina tummar för dig min vän vad gäller allt det här och hoppas att du inte är lessen och nere...för jag vill att du ska vara glad och kunna njuta när hösten bjuder oss på fint väder! Jag har varit så sålig på att besöka bloggar på sistone för det är och har varit väldigt mycket med jag hoppas att jag ska bli en bättre bloggkompis och ta mig runt och säga hej till alla. Tänker så mycket på dig Marina
En stor varm kram från mig och jag hoppas operationen går bra!!
Lina