Dagboken

Dagbok, ja varför inte. Om man inte har nån direkt att dela sin vardag med mer än sin man så kan det vara skönt att få skriva av sig om inget annat. Den som vill läsa bjuder jag på det.Positiva, negativa, bittra, gnälliga och underbara inlägg. Men det är mina tankar.

söndag 9 juni 2013

För egen vinning eller???....

Vi har inte hörts av på flera år. Då plötsligt har du uppmärksammat mig på Facebook och tror dig veta att jag passar  in att rekrytera till att sälja naturprodukter.
Jag tackade nej. Givetvis !
Min vänskapskrets får plats på mina fem fingrar. Säljare ska jag inte bli. För att tjäna på det ska man sälja massor. Det enda jag säljer är ett å annat kort jag gjort.

1 kommentar:

SusanLotus sa...

Det där känner jag så väl igen. Har/hade en väninna som alltid, nästan utan undantag, började babbla om nåt j--a naturpreparat som hette NONI och var inne på samma linje som din "väninna" trots att jag hela tiden undvek ämnet och var totalt ointresserad av både att köpa det eller sälja det. Dom verkar inte fatta vad riktig vänskap vill säga och att man känner det som att dom bara vill utnyttja en just för egen vinning...

Kommenterar och läser inte så ofta numera vilket beror på att jag är rätt kraftlös och deppig men gillar det du skriver när jag väl tittar in.

Ha det bra i veckan och hoppas vi får sol igen!

Kram
Sussie