Dagboken

Dagbok, ja varför inte. Om man inte har nån direkt att dela sin vardag med mer än sin man så kan det vara skönt att få skriva av sig om inget annat. Den som vill läsa bjuder jag på det.Positiva, negativa, bittra, gnälliga och underbara inlägg. Men det är mina tankar.

lördag 18 februari 2012

Tvånget !

Nu har jag gjort det!! Satt upp mig på att jobba en natt, mot min vilja. Jag vet att jag kommer bli sjuk på grund av att jag har högt blodtryck. Sen vet jag att jag kommer må skit av det . Men ett ljushuvud i kommunen har bestämt att de som jobbar natt får bara jobba 85% så resterande 15% ska fördelas upp på dagpersonal. Och för attt inte ett huvud ska bort så måste vi lösa det. Vår chef sa bara:ni får lösa det själva! Fast facket inte godkänt det hela så är det klubbat och klart. Så i slutet på mars ska jag jobba en natt.
Jag vill inte! Men jag ska göra ett tappert försök.

Jag tror all denna oro, gnället som är på jobbet, kurser man går plus jobbar( blir som dubbla skift) gör att man mår som man gör. Men jag tror att om jag nu satt denna natt att jag kan lugna ner mig mentalt. Det är ju drygt en månad kvar.
Faktum är ju att alla mår dåligt i det här. Inte bara jag.

Inga kommentarer: