Dagboken

Dagbok, ja varför inte. Om man inte har nån direkt att dela sin vardag med mer än sin man så kan det vara skönt att få skriva av sig om inget annat. Den som vill läsa bjuder jag på det.Positiva, negativa, bittra, gnälliga och underbara inlägg. Men det är mina tankar.

onsdag 16 mars 2011

Nu är jag sur! Arg! .....

Jag blir så himla arg, just nu skulle jag kunna ta och kasta , slå sönder och bara skrika ut min ilska. Vem är jag arg på? 
Okej, hyresbostäder var här och skulle se vad de kan erbjuda mig. Vårt hem är asidosatt, bott här i 9 år och inget är gjort. Kitta om några fönster och eventuellt polera upp ett golv.
Vill jag ha målat och tapetserat får jag göra det själv, de står för material men inte arbetet. Verktygen får man fixa själv.Nåja det hade jag kanske väntat mig. Köksskåp är slitna och vill jag ha nytt så höjs hyran med 80:- i månaden. Kollade hemsidan och det var riktigt fräscht. Så då ringde jag min man....han tyckte det vi hade dög. För han vill inte betala mer i hyra. Så nu är jag arg och jävligt ledsen. För vad är det med 80:- för att få det lite lyxigare när man inte har råd att ha hus.?

Inga kommentarer: