Dagboken

Dagbok, ja varför inte. Om man inte har nån direkt att dela sin vardag med mer än sin man så kan det vara skönt att få skriva av sig om inget annat. Den som vill läsa bjuder jag på det.Positiva, negativa, bittra, gnälliga och underbara inlägg. Men det är mina tankar.

måndag 1 juli 2013

Skor

Ingen mer än jag och de som är födda med stora fötter vet dilemmat att få tag på skor. Herrskor, inget problem, damskor är det nattsvart. Ja om man inte vill beställa dyrt från "Kingsize", där kan ett par skor gå på en tusenlapp eller mer. Visst de är i skinn de flesta.
Häromdan var jag på ett köpcentra med dotter och hennes kompis. De ville gå för sig själv.
Så jag slank in på Deichman en skobutik. Jag vet att de då och då kan ha stora damskor, men hittills har jag inte hittat nåt för mig. Tills nu !
Det fanns faktiskt massor i min storlek. Jag köpte mig ett par ballerinaskor med en lite käck rosett. Men sen var jag tvungen att åka tillbaka två dagar senare och köpte då en nätt sandal och ett par pumps med kilklack. 
Vad kan man säga, jag är lycklig förstås. Nu behöver jag inte gå med gympadojor hela tiden. Eller foppatofflor (fast jag tycker dom är sköna att bara hoppa i).


1 kommentar:

Karin sa...

Hejsan och tack för din kommentar hos mig. Kul med nya bekantskaper i bloggvärlden och så hittade jag till din blogg också. Hoppas vi snart "ses" igen Karin