Dagboken

Dagbok, ja varför inte. Om man inte har nån direkt att dela sin vardag med mer än sin man så kan det vara skönt att få skriva av sig om inget annat. Den som vill läsa bjuder jag på det.Positiva, negativa, bittra, gnälliga och underbara inlägg. Men det är mina tankar.

fredag 8 februari 2013

Datorn fixad !

Datorn är till min stora glädje ungefär som den var innan. Windows 8 är borta och nu har jag Windows 7 istället. Det är mer min stil.
Men oavsett så har jag ändå möjlighet att skriva ned mina tankar.  

Ikväll har mina tankar gått till min bror som jag hoppades komma närmre med ett brev jag sände i höstas. Där jag berättade ur mitt perspektiv hur det var att förlora mamma så tidigt. Men han vill inte kännas vid mig och bryr sig inte att vi borde försöka bete oss som syskon här och nu och försöka hålla ihop.

Den sista tiden har jag varit väldigt ledsen av många orsaker. Jag har fått sagt till mig att jag inte ska lägga energi på det och försöka leva i nuet. Det är väl så, och vissa dagar går det riktigt bra. 

Men när en del tar min energi och tar mig för given så blir man ledsen. Men jag ska försöka att detta år bara göra det jag vill och inte vad andra vill och hoppas av mig. 
Jag har börjat tänka i andra banor. Kanske blir jag hjälpt av det.

Jag vill inte hamna i "bitterhelvetet" igen.

Inga kommentarer: