Dagboken

Dagbok, ja varför inte. Om man inte har nån direkt att dela sin vardag med mer än sin man så kan det vara skönt att få skriva av sig om inget annat. Den som vill läsa bjuder jag på det.Positiva, negativa, bittra, gnälliga och underbara inlägg. Men det är mina tankar.

söndag 19 april 2015

Sömnlös natt full av oro.

Efter hektiska dagar med dotter på "Idol-ansökning" och "Livekarusellen" så landade jag äntligen. Allt gick bra med dottern, men tyvärr gick hon inte vidare eller....kanske var det tur att hon inte gjorde det. Men det är en annan historia.
Maken är bortrest i jobbet så jag tänkte att bara jag och barnen en ledig helg och god mat. Jag och min äldsta son fick äntligen prata, eller rättare sagt. Han pratade och berättade allt hur han haft det i mer än 10 års tid på sitt jobb. 
Det hela eskalerar och han känner att ingen tror på honom. Men jag gör !!! Jag hoppas nu att vi kan finna väg att få honom att vinna över denna mardröm. För nu är det hans kamp, jag finns och stöttar och peppar. För den som plågar mest ska sättas dit. Vi ska se till att det finns bevis. 
Min glada , utåtriktade son har blivit nedtryckt så långt ned i skiten det bara går. Detta av en som besitter en chefsposition på det mest ruttna sätt som är möjligt. 
Som sagt, min natt har mer eller mindre varit sömnlös. Jag har i funderingar velat nita denna idiot som varit så dum. Men det hjälper inte sonen. Bevis som kan sätta dit honom är bättre.
Han var glad när han åkte hem igår, det kändes att han var styrkt av att nån tror på honom. Men hur skulle jag inte kunna tro på honom när vissa saker är fullkomligt uppenbart.
Men han ska sättas dit!!!