Dagboken

Dagbok, ja varför inte. Om man inte har nån direkt att dela sin vardag med mer än sin man så kan det vara skönt att få skriva av sig om inget annat. Den som vill läsa bjuder jag på det.Positiva, negativa, bittra, gnälliga och underbara inlägg. Men det är mina tankar.

fredag 21 juni 2013

Tycka synd...

Får man tycka synd om sig själv? Det gör jag nu. Jag önskar så att jag med nån gång kunde känna att vi i vår familj är speciella.
Det har varit en fin midsommarafton för mig och min man, han har fixat massor av gott. Men man önskar så att man kunde få bli bjudna på fest för att folk tycker om oss. När det aldrig sker så blir man ledsen och tycker synd om sig själv. Får man det?

torsdag 13 juni 2013

Sommarlov !

Idag börjar mina barns sommarlov, det var skolavslutning. Jag var inte på nån av dom i år. Varför? Jag jobbade och fick istället gå på ett av mina barn på jobbet som jag är kontaktperson till. En flicka med Down Syndrom. Jättetrevligt.
Här hemma sen blev det baka för min dotter Lilly, vi ska ha en ny tradition. Sommarlovsbakelse ska vi kalla den.
Sockerkakssmet i cupcakeformar. Grädda och när de kallnat vaniljkräm. Sen spritsa med grädde och toppa med skivade färska jordgubbar.
Det smakade lika gott som det ser ut.


tisdag 11 juni 2013

Funderar

Jag läste att äldre börjar bli rädda för att umgås med folk. Social fobi. Det är samhället som skapar det. Och uppfinningar . I det fallet var det bättre förr. När inte TV och Radio fanns, vad gjorde folk då? Dom umgicks!!!!
Innan datorer och mobiler blev på ropet och vardagsmat så hände det att man ringde nån och de var upptagna på att se TV.
Hur ser det ut nu? Jo nu sitter man med IPhone eller nån annan mobil och umgås via den.
Jag kollar in folk, de som kör bil, promenerar etc och vad gör dom ? Jo dom pratar,skriver sms,spelar spel på sin mobil .
Min dröm är: att få umgås med nån, för jag saknar vänner.

söndag 9 juni 2013

För egen vinning eller???....

Vi har inte hörts av på flera år. Då plötsligt har du uppmärksammat mig på Facebook och tror dig veta att jag passar  in att rekrytera till att sälja naturprodukter.
Jag tackade nej. Givetvis !
Min vänskapskrets får plats på mina fem fingrar. Säljare ska jag inte bli. För att tjäna på det ska man sälja massor. Det enda jag säljer är ett å annat kort jag gjort.